Thursday, January 13, 2011

MISS U !

annyeonghaseyo !

OMG.sumpaaa rindu gilee kat blogg nie.kekeke.sorry guys couse lame tak update blogg. since dah pindah skolaa baru ni,bielaa agak busy with school.there's no time for me to blogging anymore.actually not me je laa kan yg busy,maybe org lainn lagi busy koett. tp tidak mengape kerane akhirnyee biela dpt bukak jugak ini blogg.since dah pindah new school ni,ramai tanye biela oke tak ? yeahh.i'm okeyh.butt sorry guys couse not telling u all i'm transfer to new school.biela pindah kerane sebab2 tertentuu yee.bukan sengaje nak pindahh and tingglkann korg begituu.butt,,IMYSFDM AMANAHH.thats my class.kekeke.rinduu sesangatt bangatt.bielaa kat sini okeyhh je.diorgg ponn baik kat sini.hope korg punn okeyh and happy mcm bielaa.walauponn korg ckp yg tak bestt kalau tk de bielaa tp tk pee.bestt kan jugak!HEHEHE.to izzati,nawar and umi.bielaa nak smpaikan amanatt kt korg ni.tlg jageekan ***** utk bielaa ye..tp korg jgn pulakk ramps die dr bielaa.tk psl2 melalak bielaa nnt.jagee die jgn smpai **** tuuu rampass dia dr bielaa okeyh ?HAHAHA.tuu je laa.hope korg semuaa happy go lucky !

No comments:

Post a Comment